Een boodschap voor moeders die net zo waardevol is als tandenpoetsen - Vrijmaker Company

Een boodschap voor moeders die net zo waardevol is als tandenpoetsen

Hoi lieve jij,

Ondanks dat alles eigenlijk wel op rolletjes loopt. Je je leven best goed op orde hebt. Wil ik je vandaag toch een belangrijke boodschap meegeven. Een boodschap die net zo gewoon mag worden als tandenpoetsen. 

Ik geloof zo sterk dat het jou lukt als ‘ working mom’ om meer voor elkaar te krijgen dan waar je nu staat. Om dat, wat je ten diepste van binnen voelt, om daar naar toe te bewegen. Naar meer vrijheid, meer rust, meer balans tussen zelfzorg, werk en privé, meer aandacht en tijd voor je kinderen, minder hard werken en wel voldoening ervaren, minder voldoen aan anderen, gaan staan voor jezelf en je daar goed bij gaan voelen. Het kan.

Je bent in staat te groeien en je bewustzijn te blijven verbreden. Je lichaamsgeheugen heeft hierbij echter diepe conditioneringen, geconditioneerde weerstand. We komen namelijk uit de tijd van presteren, van denken en weinig voelen, van kerkelijke en machtige hiërarchie, van heksenverbrandingen, veldslagen en jezelf aanpassen. Alle conditioneringen zitten in jou maar je bent het niet. Je kunt nieuwe vaardigheden eigen maken steeds weer. Er is meer mogelijk. En jij kan dit ook ervaren. En dat lukt met het juiste plan en de juiste vaardigheden.

Meer dan 80% van de mensen en dus jij misschien ook, leeft niet vanuit ‘kunnen’ en vanuit zijn kern maar vanuit een verdedigende houding. Ze leven met de voet op het rempedaal. Ze leven niet bewust vóór iets maar tegen iets. (ikke wil niet !). Ze hebben geen persoonlijke missie, geen persoonlijke visie. 

En het  zijn juist die kleine groep werkende moeders die nieuwsgierig blijven. Die de keuze maken eigen bewustzijnsgroei voorop te stellen en hun dromen en waarden achterna te gaan. Het zijn de vrouwen die krachtige vaardigheden willen eigen maken en om zich niet mee te laten slingeren in eigen reactiviteit. Die zich niet terug willen houden van hun gevoel, niet stoppen en opgeven , maar doorpakken. Die de kracht van wijsheid, discipline, liefde en overgave willen verdiepen. Die diep van binnen herkennen dat er meer mogelijk is, dat ze meer potentieel hebben. Die willen vliegen.

Het zijn die vrouwen die uit het hoofd blijven komen en willen bewegen vanuit hun diepste ‘zijn’. Die hun harts bewustzijn als basis leren maken van hun handelen. Die onbewust uit de meerderheid stappen en ruimte nemen om te transformeren en om meer en meer vanuit de eigen ‘niet vormelijke onbegrensde’ kant ipv het ego en de automatische patronen gaan leven. Zij die leren veranderen wat ze kunnen veranderen en de rest accepteren

Geloof me, als zij het kunnen en ik het kan, kan jij het zeker. Voel nu maar in jezelf als dat zo is. Als jij die vrouw bent die ergens weet dat ze meer kan, dan voel je dit nu en reageert je  lichaam met een kleine expansie, een soort kriebels in je hart. Er zijn meer vrouwen die dezelfde berg vooruitlopen en anders omgaan met angsten, frustraties, twijfel, stilstand en niet vooruit komen en wél  bewegen naar eigen waarden en behoeftes. En ik weet dat jij dit ook kan.  En daarom wil ik jou alle aandacht geven om steeds naar jouw gevoel te gaan en te ontdekken dat je meer kan dan jezelf ziet. Dat bewegen naar een leven met voldoening, balans, verbinding en tijd voor gezin, werk & eigen plezier, waarin je vanuit eigen talent en missie echt iets kan betekenen voor anderen, ook voor jou mogelijk is. Je gaat je beseffen dat dit kan mét onzekerheid, zorgen, twijfels, laziness, frustraties, schaamte, schuldgevoel en angsten. Je vertrouwen zal groeien.

Wil je graag laagdrempelig kennismaken met een tool die dieper gaat dan een ontspanningsmeditatie ?

22 november as. 2023 geef ik een Introductie workshop Tension Release Exercises. (TRE)

Door middel van 7 simpele practische fysieke oefeningen wordt je geholpen om het natuurlijke trilmechanisme van het lichaam te activeren, je gaat je rempedaal eraf halen en je verbinden met wat er NU is in jezelf. Zodat je een stap op weg bent in het terugkeren naar je natuurlijke potentieel en je antwoorden kunt vinden.

Wil je graag meer weten over de workshop  ? Klik dan hier

Warme groet, Anneloes van Vrijmaker Company

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders