Over - Vrijmaker Company

Wil je weten hoe je met onzekerheid en twijfel in jezelf omgaat ? Een heldere visie en focus creeren op wat jij wil doen met jouw talent?

Je ervaart té vaak te weinig innerlijke kracht, rust, twijfel en niet deugen in jezelf en weet dat er meer mogelijk is als je meer stil gaat staan bij jezelf en je gevoel. Je wil van betekenis zijn en dit niet uitstellen.

Dan ben je bij mij voor de juiste tools

Hoi, mijn naam is Anneloes Kokjé – van Mensvoort.

Jarenlang leek alles wel op rolletjes te lopen. Tot ik in de fase van het moederschap langzaam een spiegel voorgehouden kreeg. Aan de buitenkant leek er niks aan de hand en leefde ik het perfecte leven, maar diep van binnen voelde ik vaker ongemak

Ik worstelde vaker met emoties zoals onzekerheid en twijfel. Ondertussen werkte ik hard en had ik last van zorgen gedachten over de toekomst, frustraties en het gevoel dat ik het vaker niet goed deed in mijn rol als moeder, maar ook als vriendin, partner en therapeut. Daarnaast had geen duidelijk missie en wist ik niet precies waar ik nou écht goed in was. Ik voelde dat ik beter wilde worden in wat ik deed en ontdekken wat er nog meer mogelijk was. Ik  zocht in die tijd vaak naar meer kennis en dacht dat ik het zo zélf wel kon verbeteren en oplossen. Dit ook omdat het heel vaak juist prima verliep. Het was niet zo dat mijn leven slecht was, verre van !

Uit onwetendheid hoe het simpel anders kon had ik ondertussen toch echt plaatsgenomen in de gevangenis van mijn automatische overlevingsreacties.

Tot ik op een moment besefte dat ik zo met alleen denken en doen niet verder kwam en steeds in dezelfde cirkel rond bleef hangen. En dat zag ik ook terug in mijn werk als ergotherapeut  in de revalidatie geneeskunde. Sommige cliënten kwamen ondanks kennis en trainen niet vooruit. Ik zag een link. Toen mijn partner ondertussen enthousiast terug kwam van een training waarin het gevoelsleven geraakt werd was één en één twee. Nieuwsgierig en leergierig als ik was dook ik in 2017 in een 5 daagse persoonlijke ontwikkelingscursus gericht op het gevoel.

Bijzondere ervaring, veel verdriet, maar het voelde echt als thuiskomen. Ik was me plots bewust hoe ik leefde vanuit mijn hoofd met gevoelens in mijn lijf onder de radar. Het gaf me nieuwe inzichten, perspectieven en een wens ook zoiets te mogen doen in de toekomst. Ik besefte dat het tijd nemen om ruimte te maken voor mijn gevoelens door bewust aanwezig te zijn in het nu náást het inzetten van gezonde leefstijl en hardwerken me verder brachten richting dat wat ik wilde.

Ik voelde een nieuwe energie en verlangen ontstaan om ook andere mensen in contact te brengen met de kracht van het gevoel in het nu vóórdat iemand terecht komt bij de huisarts omdat ze opgebrand zijn, hulp inschakelen voor therapie voor bv hun kinderen, een relatiecoach moeten zoeken omdat ze er niet uit komen óf niet ontdekken wat ze belangrijk vinden en hun droom niet ontdekken en durven volgen voordat ze dood gaan.

Ik had mijn Thrill gevonden

Ik volgde meerdere opleidingen om veranderprocessen te bewerkstelligen. Ik specialiseerde me in lichaamswijsheid, aandachts training en deed mijn eigen innerlijke bewustzijnswerk. Waaronder een 2- jarige register opleiding lichaamsgericht werken, een jaaropleiding Systeem-familieopstellingen, een Basis en verdiepingsopleiding tot Mindfulness trainer, een opleiding in Verbonden Adem, een opleiding tot Integral Eyemovement therapie (IEMT) en Basis en verdiepte opleiding tot Acceptantence & Commitment Therapie trainer ( ACT). Ik deed meditaties, ging naar Tony Robins Unleash the Power in Londen en dook in een ayahuasca retreat. Alles om los te komen van mijn conditioneringen en mijn intuitieve stem te versterken. Ik probeerde in al deze verschillende theorieën één simpele terugkerende rode draad te vinden.

 

Mjn missie

Met de dag groeide bij mij het besef wat ik belangrijk vond. Dit was vooral intuïtief voelbaar. Hiermee was een essentiële behoefte geboren : 

Vrijmaker Company is er om gedreven vrouwen de dimensie van bewustzijn in zichzelf te ontdekken waarin ze  gaan afstemmen op het huidige moment en ze steeds bewust wordt van het huidige moment. Waarin ze in contact te komen met éigen gevoelens, emoties en gedachten en een krachtige kernvisie gaan creëren vanuit hun hart, ze antwoorden vinden vanuit hun intuïtie, ontdekken wat ze kunnen en werkelijk belangrijk vinden. Zodat ze vanuit eigen talent en visie in actie zijn om van betekenis te zijn voor hun kinderen, dierbaren en anderen in deze wereld. 

Ik voelde dat dit mijn rol was op deze aarde. Ik startte mijn eigen bedrijf Vrijmaker Company in 2019. Vele sessies en workshops zijn al gevolgd en in 2021 gaf ik mijn eerste Body, Mind en Soul event. 

Wie ben ik als coach

Als je het aan anderen zou vragen zouden ze me omschrijven als:  

Wat is mijn visie

Ik geloof in empowerment van binnen en van buiten en werk vanuit een holistische visie. Van ‘weten en doen ‘naar ‘ervaren hier en Nu’. Waarin het contact met je lichaamssignalen, bewust zijn van jouw overlevingsreacties onmisbaar is in het duurzaam doorbreken van niet werkbare gedragspatronen en het begin is van voluit leven. Daardoor wordt je sterker, energieker en leer je om steeds meer geluk uit jezelf te halen en vanuit liefde te leven i.p.v. angst. En alleen van daaruit kun je de verbinding met anderen aangaan en verdiepen en je leven vormgeven zoals jij dat waardevol acht.

Ik voel, weet en geloof dat iedereen hier toe in staat is die bereid is zichzelf te willen laten groeien. Dat je spelregels kan leren om veerkracht te ontwikkelen, zelfvertrouwen en rust te vinden en te ontdekken wat je kunt en wilt doen hier in de wereld. Dat dit samen gaat met bewust worden van jezelf, de weg naar binnen. Dat we dit niet geleerd hebben maar wel kunnen leren.  Dat we hier zelf verantwoordelijkheid voor moeten nemen. Ieder voor zich en samen met elkaar. Ik vertel je dat het geen quick fix is maar een manier van leven. Ik wil dat heel de wereld opmerkzamer wordt en ruimte neemt voor zijn gevoelsleven, net zoals tandenpoetsen.

Extra weetjes

Wat vind je ervan ?

Ik wil meer weten door bv een kort gesprek of mailcontact

Ammenooitniet

Ik ben er nog niet uit

Denk je: “Vrijmaker Company moet ik even in gedachten houden “ ? Meld je dan aan voor mijn Handboek leven met Power en Rust in de 21e eeuw. Leer 10 krachtige elementen met do’s en don’ts in de hectiek van het leven in de 21e eeuw

Lichaamswijsheid en gevoelsleven als dé sleutel

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen?

Ontdek hoe je jouw 'kracht en rust ' verhoogd

Vrijmaker COmpany

'It's aligning your innerspiritual life with your outherlife'

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders