12 Krachten als voordeel voor de Werkende Moeder - Vrijmaker Company

12 Krachten als voordeel voor de Werkende Moeder

Hi lieve vrouw,

Of het vakantie is of niet je hebt vaak als moeder te maken met het vervullen van verschillende rollen. Misschien ben je momenteel lekker vrij, misschien ben je lekker aan het werk. De kans is echter groot dat je daarin toch te maken hebt met verschillende levensgebieden waarin jij je bevind en je balans zoekt. Die van je gezin, je werk, vrienden, familie, je persoonlijke bezigheden enz. Het zijn diverse contexten, met verschillende dynamieken waarin jij vanuit je ware zelf en kracht wilt leven. Denk ook aan de balans tussen deze levensgebieden, maar ook de voldoening die je wilt voelen, de betekenis die je wilt zijn voor anderen, voelen en weten dat je de juiste keuzes maakt en grenzen stelt naar je kinderen. Maar ook het willen hebben van een diepgaande en sterke relatie met je partner en vrienden en daarin jezelf niet vergeten…jij die plezier wilt maken, rust wilt voelen en doen wat je hart je verteld.

Ik wil je graag  12  Universele Krachten meegegeven waar jij als moeder je voordeel mee kunt doen. Er is er namelijk vast één die je nu extra mag herinneren en kan inzetten om meer te bewegen naar dat wat je intuïtie al lang weet. Soms kan het net dat extra zetje geven om vandaag voldaan je bed in te rollen.

12 Universele krachten;

1.Aandachtskracht: Dit is het vermogen om je aandacht te kunnen richten, op te merken en terug te brengen naar dat wat nodig is voor jezelf in het bewegen naar je waarden. Het speelt zich af in het hier en nu. Je leert voor langere tijd ergens je aandacht bij te houden, ook als het pijnlijk of moeilijk is.

2. Doorzetkracht: Dit is de vaardigheid om door te zetten om je doelen te behalen, je waarden achterna te gaan en de universele principes eigen te maken, ook als iets moeilijk wordt.

3. Startkracht: Bij deze vaardigheid lukt het je om aan een taak te starten zonder dit uit te stellen.

4. Spiegelkracht: Dit is vaardigheid om zonder oordelen, liefdevol maar met aanwezigheid en opmerkzaamheid naar jezelf te kijken en een mate van zelfreflectie te ontwikkelen.

5. Zijnskracht: Dit is een staat waarin je onthecht bent van je ego, je ‘verhalen verteller’, met focus op het hier en nu.

6. Gevoelskracht: Dit is de vaardigheid om je  lichaamswijsheid, je sensaties, gevoelens en emoties op te merken, te interpreteren en ruimte te geven.

7. Niet (ver)oordelende kracht: Het is een open houding voor de volledige ervaring zonder onderscheid te maken tussen aangename ervaringen of onaangename ervaringen. Deze open manier van waarnemen gaat gepaard met vriendelijkheid en mildheid.

8. Stopkracht: Deze kracht helpt ons de automatische patroon te stoppen, om te observeren voor we iets doen en helpt te beslissen of we reageren en op welk moment en waar we onze aandacht willen brengen.

9. Buigkracht: Deze vaardigheid gaat erom hoe flexibel je bent als je bijvoorbeeld tegenslagen tegenkomt. Ga je in gevecht, vlucht of bevries je? Of kun je snel flexibel mee bewegen?

10. Tijdkracht: Dit is het vermogen om tijd te kaderen, je tijd goed in te delen en te besteden aan dat wat voor jou waardevol is.

11. Plan- en Regelkracht: De vaardigheid om een plan te maken voordat je ergens aan begint en weten wat je hiervoor nodig hebt. Doelen kunnen stellen en actie kunnen zetten.

12. Hartkracht: Om aanwezig te zijn met een open liefdevolle hart in verbinding met  jezelf, anderen en alle levende wezens op aarde waarin je je waarden, talenten en je missie leeft.

Ik hoop dat je ergens in jezelf vanuit liefde herinnert welke kracht je ruimte mag geven om verder te groeien.

Geniet van je dag en vergeet niet You Rock,

Warme groet, Anneloes van Vrijmaker Company.

Als Meditatie en Lichaamsgerichte Mentor ondersteun ik werkende moeders naar een leven met dagelijkse voldoening, balans, verbinding en tijd voor gezin, werk & eigen plezier. Waarin ze vanuit Emotionele (veer)kracht en harts missie echt iets kunnen betekenen voor  anderen en de generatie na ons.

Dit doe ik door ze te laten doorpakken om uit het hoofd te  komen. Ze bewuster te worden van hun eigen patronen, ruimte te laten nemen om zich te verbinden met het Hier en NU en aandacht te geven aan hun gevoelsleven. Denk o.a. aan angst en frustraties. Zodat ze intuïtief diep voelen wat nodig is, ze ervaren dat ze meer kunnen, echt gaan staan en zichzelf laten zien en horen in verbinding en harmonie met anderen i.p.v. eindigen met had ik maar…

Ben je benieuw naar een avond Workshop waarin je een van jouw krachten wilt versterken en overtollige spierspanning leert loslaten middels een lichaamseigen methode ?  Door 7 praktische oefeningen leer je het trilmechanisme van jouw Psoas spier activeren en alle spanning loslaten. Check dan hier.

Of ben je benieuwd naar jouw overleefstructuren die je leven bepalen ? Doe dan hier de karakterstructuren test.

Wil je liever mijn gratis Handboek voor Power en Rust in de 21e eeuw ? Check dan hier 

 

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders