Korte snelle sessie - Vrijmaker Company

Lees hier wat achtergrond informatie over de Diverse methodes en technieken die ik gebruik in de coaching

ACT - exposure

IEMT sessie gevoelens, emoties loslaten bij de imprent

TRE
Diep ontspannen door leren trillen met je lichaam

Loslaten met een ontspannen body drum sessie

Dingen die mijn klanten echt zeggen, hún woorden:

5/5

Verassend hoe lading op een prettige manier veranderd is. IEMT sessie: Ik kwam voor het verminderden van onrust. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten. Anneloes heeft me vertrouwd doen voelen om met voelbare emotie naar momenten uit mijn leven te kijken. Het heeft mij verrast hoeveel lading sommige gebeurtenissen hadden en hoe dit op een prettige manier veranderd is. Ik ben zo dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb !

Onder de indruk ! Body drum sessie: Met jouw heb ik diepgang en gebeuren er magische dingen. Ik ben nog steeds onder de indruk van de sessie Body Drum die je me gaf. Dat wat jij doet gaat vanzelf. Zonder hard te werken, voel je precies wat er nodig is en neem je cliënten mee naar de onderstroom. Dit alles gebeurt op een veilige en zachte manier die prettig is.

Een verrijking om te doen ! Body Drum sessie: Een sessie Bodydrum heb ik mogen ervaren. Dichter bij mezelf komen en verbonden ademhalen zijn de dingen die ik mocht ervaren. Dmv. muziek en een fijne aanwezigheid van Anneloes was het een verrijking om dit te doen !

Thuis komen bij mezelf ! Verbonden adem sessie: Een Liquid Breath Sessie mogen ontvangen. Ik voelde me meteen veilig en op mijn gemak bij haar. De sessie was een thuiskomen bij mezelf, in mezelf. In zachtheid en rust, een aanrader.

Weer een laagje dieper verbonden met mezelf ! Body Drum sessie : WAUW fantastische ervaring ! Heel de ervaring voelde ik me veilig, verbonden met mijn lijf. Anneloes zorgde voor prettige en veilige omgeving en voelde precies aan wat ik nodig had. Normaal maak ik verbinding met mijn lijf maar dit was op zo een ander level !Één met mijn lichaam en kalm en relaxed voelde ik me daarna. Het voelt alsof ik weer een laagje dieper verbonden ben met mezelf.

TRE: ik waardeer de simpelheid en de effectiviteit van deze oefeningen !

Minder laten leiden door emotie en gedachten. IEMT sessie; Onvoorstelbaar hoe ik in mijn kind stuk vastzat. Ik mocht het terugplaatsen in mezelf zodat ik nu meer vanuit mijn volwassen kracht kan reageren en me minder laat leiden door de emotie en gedachten van mezelf als kind ! Fijn dat ik deze reis mocht maken.

Intens en verassend ! TRE: Vond de TRE erg waardevol, verassend zelfs. Intense manier van fysiek ontspannen. Merkbaar leren loslaten. Heel fijn, dieper dan een ontspanningsmeditatie omdat het zo fysiek is.

Wat levert het op ?

Je herstelt de verbinding met je lijf en je 'natuurlijke spontane staat '

Je energie komt weer op gang

Je voelt meer (zelf) vertrouwen, rust, focus en flexibiliteit in jezelf

Je leert wat je waardevol en belangrijk vindt

Je bent in actie naar dat wat je waardevol vindt en verlangt

Je denken, voelen en doen is meer in balans

Je hebt kennis & tools in handen om te leven vanuit kracht en rust naar jouw waarden

Door de kracht van het NU te ervaren, naar je gevoelsleven te luisteren en je overleefstructuren te aanvaarden zul je beter je pad in de wereld kunnen bewandelen en wordt JIJ het rolmodel voor je kinderen, anderen & de generatie na ons.
Vrijmaker Company
Owner
Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders