zo snel mogelijk onafhankelijk van experts worden

Snel rust zonder te praten

Jouw lichaamswijsheid als richtingaanwijzer voor je volgende stap

dieper dan een massage....

Door steeds tijd & ruimte te nemen om écht dieper stil te staan bij joúw gevoel zal je gezinsdynamiek & leven veranderen

TRE sessie
Diep ontspannen door leren trillen met je lichaam

Loslaten met een ontspannen body drum sessie

IEMT sessie gevoelens, emoties loslaten bij de imprent

Krachtige verbonden ademsessie

Dingen die mijn klanten echt zeggen, hún woorden:

5/5

Verassend hoe lading op een prettige manier veranderd is. IEMT sessie: Ik kwam voor het verminderden van onrust. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten. Anneloes heeft me vertrouwd doen voelen om met voelbare emotie naar momenten uit mijn leven te kijken. Het heeft mij verrast hoeveel lading sommige gebeurtenissen hadden en hoe dit op een prettige manier veranderd is. Ik ben zo dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb !

Frits

Onder de indruk ! Body drum sessie: Met jouw heb ik diepgang en gebeuren er magische dingen. Ik ben nog steeds onder de indruk van de sessie Body Drum die je me gaf. Dat wat jij doet gaat vanzelf. Zonder hard te werken, voel je precies wat er nodig is en neem je cliënten mee naar de onderstroom. Dit alles gebeurt op een veilige en zachte manier die prettig is.

Wendy

Een verrijking om te doen ! Body Drum sessie: Een sessie Bodydrum heb ik mogen ervaren. Dichter bij mezelf komen en verbonden ademhalen zijn de dingen die ik mocht ervaren. Dmv. muziek en een fijne aanwezigheid van Anneloes was het een verrijking om dit te doen !

Danielle

Thuis komen bij mezelf ! Verbonden adem sessie: Een Liquid Breath Sessie mogen ontvangen. Ik voelde me meteen veilig en op mijn gemak bij haar. De sessie was een thuiskomen bij mezelf, in mezelf. In zachtheid en rust, een aanrader.

Mariette

Weer een laagje dieper verbonden met mezelf ! Body Drum sessie : WAUW fantastische ervaring ! Heel de ervaring voelde ik me veilig, verbonden met mijn lijf. Anneloes zorgde voor prettige en veilige omgeving en voelde precies aan wat ik nodig had. Normaal maak ik verbinding met mijn lijf maar dit was op zo een ander level !Één met mijn lichaam en kalm en relaxed voelde ik me daarna. Het voelt alsof ik weer een laagje dieper verbonden ben met mezelf.

Anoniem

TRE: ik waardeer de simpelheid en de effectiviteit van deze oefeningen !

Anoniem

Minder laten leiden door emotie en gedachten. IEMT sessie; Onvoorstelbaar hoe ik in mijn kind stuk vastzat. Ik mocht het terugplaatsen in mezelf zodat ik nu meer vanuit mijn volwassen kracht kan reageren en me minder laat leiden door de emotie en gedachten van mezelf als kind ! Fijn dat ik deze reis mocht maken.

Margret

Intens en verassend ! TRE: Vond de TRE erg waardevol, verassend zelfs. Intense manier van fysiek ontspannen. Merkbaar leren loslaten. Heel fijn, dieper dan een ontspanningsmeditatie omdat het zo fysiek is.

Anouk

Heb je een andere vraag of wil je je aanmelden ?

Laat een berichtje achter. Je krijgt altijd binnen 48 uur reactie

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches