Integral Eye Movement Therapy ( IEMT)

Methode om emoties, gevoelens, herinneringen los te laten en positieve gevoelens te integreren.

Integral Eyemovement

Wat is IEMT ?

IEMT is een krachtige interventie en methodiek voor verandering van ongewenste intens negatieve gevoelens en het updaten van indentiteitsdelen. Het is ontwikkeld om patronen te doorbreken die zorgen voor chroniciteit van een problematiek.

IEMT  heeft inmiddels de reputatie om op een snelle wijze, middels oogbewegingen, positieve, fijne, en blijvende veranderingen te realiseren in je dagelijkse leven. Aan de feiten van datgene wat jij hebt meegemaakt in je leven, kunnen we niks veranderen, maar via IEMT is het wel mogelijk om de lading ervan af te halen.

Mensen zijn vaak positief verrast, dat ze ineens dat vervelende gevoel niet meer kunnen voelen, waar ze (soms) al jaren tegen aan liepen.

IEMT is breed inzetbaar. Denk aan: Het verhogen van je welzijn op alle leefgebieden.  Bijvoorbeeld bij de verwerking van trauma, stress en burnout.  Maar je kunt ook  gebruik maken van IEMT, wanneer je last hebt van onzekerheid, twijfel, belemmerende overtuigingen, boosheid of andere vervelende gevoelens of gedachten of zelfs als je je gewoon rot voelt en niet weet waarom. IEMT kan je dan helpen om de nare gevoelens ‘op te ruimen’ en om te zetten in positieve gevoelens. Het is er voor het vergroten van persoonlijke groei en eigen potentie, om positieve belevingen te integreren, als je merkt dat je vast loopt maar niet weet hoe je dit kunt veranderen.

Bij een IEMT sessie wordt door middel van het bewegen van de ogen een nieuwe verbinding in de hersenen aangemaakt en op deze manier wordt de ongewenste terugkerende belemmerende emoties bij een bepaalde situatie vermindert.

Wanneer zet je IEMT in ?

Iemt kan ondersteunen bij

Iemt kan je verlichting brengen
Op weg naar groei

Wat het je oplevert :

Iemt biedt in véél gevallen goed resultaat

Niet geschikt voor :

IEMT kan helaas niet worden toegepast bij één of meerdere onderstaande problemen

Vraag als je twijfelt

Wat is het verschil tussen IEMT en EMDR ?

IEMT

EMDR

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders