Body Drum Release

Loslaten en bevrijden

Body Drum Release

Wat is Body Drum Release ?

De Body Drum Release is een lichaamsgerichte methode waarvan je de positieve effecten al tijdens de eerste sessie merkt en waarbij je zelf niets hoeft te doen, je mag met je kleding aan op een stoel zitten en ervaren wat er gebeurd.

BodyDrumRelease is een methode waarbij er afwisselend “getrommeld” wordt op de linker- en rechterhelft van jouw lichaam,terwijl jij je concentreert op een gedachte of emotie. Er wordt voornamelijk op de schouders getrommeld, maar soms ook op het hoofd, de rug, de armen, de handen, de benen of de voeten. Het effect hiervan is dat je in een diepe ontspanning raakt. De beide hersenhelften worden gestimuleerd. Door BodyDrumRelease ontstaat een verruimd bewustzijn. Je komt beter in contact met je gevoel, je intuïtie en creativiteit wordt geprikkeld.

Het woord Release heeft een aantal betekenissen: loslaten, bevrijden, vrijlaten en vrijgeven. Daarnaast betekent het ook ontspanner, afstand doen of ontheffen van iets.

Daardoor kun jij je problemen oplossen of een goede keuze maken. Je verwerkt stress en emoties en je komt meer in contact met je gevoel. Tijdens de behandeling ontstaat een diepe ontspanning, een krachtige verbinding tussen lichaam en geest en komt er een stroom van gedachten en beelden op gang die veel inzichten geeft. Soms komen er ook emoties boven die meestal onmiddellijk worden verwerkt. De afwisseling van het werken op mentaal, emotioneel en fysiek niveau is de grote kracht van BDR.

Duur en verloop: Voor de behandeling van +/ 120 minuten hebben we een kort gesprek aan welk thema je wilt werken, zodat voor ons beiden helder is wat je doel is: Waar je inzicht in wil hebben of wat je wilt elimineren. Of dat je enkel een diepe ontspanning wilt ervaren. Vervolgens trommel ik in de sessie meerdere korte periodes op het lichaam, waarbij we tussen de periodes de voortgang bespreken. Na een tijdje trommelen kunnen nieuwe vaak krachtige besluiten en gevoelens van jou weer In getrommeld worden door jouw focus. Dit alles gaat steeds in overleg.

Wat het je oplevert:

Het werkt ontspannend

Je 'zakt meer in je lichaam' waardoor je je krachtiger voelt

Je kan een negatieve gedachten of emoties weer een stuk loslaten

Diepe behoeftes en nieuwe inzichten worden vrij gegeven

Je geest en je lichaam worden via deze methode op een krachtige manier met elkaar verbonden

Wat je ontvangt:

  1. Een 1 – op –  1 begeleidingssessie van +/- 2 uur.
  2. Krachtige muziek ter ondersteuning van jouw proces
  3. Liefdevol, aandachtig, stapsgewijs, gedoseerde begeleiding in alle veiligheid.
  4. Intake vooraf en ruimte voor vragen voor en na sessie

Ervaringen van anderen

5/5

Ja, ik wil me aanmelden
voor een Body Drum Release Sessie

Verruimen en loslaten

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches