Body drum Release - Vrijmaker Company

Body Drum Release

Loslaten en bevrijden

Body Drum Release

Wat is Body Drum Release ?

De Body Drum Release is een lichaamsgerichte methode waarvan je de positieve effecten al tijdens de eerste sessie merkt en waarbij je zelf niets hoeft te doen, je mag met je kleding aan op een stoel zitten en ervaren wat er gebeurd.

BodyDrumRelease is een methode waarbij er afwisselend “getrommeld” wordt op de linker- en rechterhelft van jouw lichaam,terwijl jij je concentreert op een gedachte of emotie. Er wordt voornamelijk op de schouders getrommeld, maar soms ook op het hoofd, de rug, de armen, de handen, de benen of de voeten. Het effect hiervan is dat je in een diepe ontspanning raakt. De beide hersenhelften worden gestimuleerd. Door BodyDrumRelease ontstaat een verruimd bewustzijn. Je komt beter in contact met je gevoel, je intuïtie en creativiteit wordt geprikkeld.

Het woord Release heeft een aantal betekenissen: loslaten, bevrijden, vrijlaten en vrijgeven. Daarnaast betekent het ook ontspanner, afstand doen of ontheffen van iets.

Daardoor kun jij je problemen oplossen of een goede keuze maken. Je verwerkt stress en emoties en je komt meer in contact met je gevoel. Tijdens de behandeling ontstaat een diepe ontspanning, een krachtige verbinding tussen lichaam en geest en komt er een stroom van gedachten en beelden op gang die veel inzichten geeft. Soms komen er ook emoties boven die meestal onmiddellijk worden verwerkt. De afwisseling van het werken op mentaal, emotioneel en fysiek niveau is de grote kracht van BDR.

 

Wat het je oplevert:

Het werkt ontspannend

Je 'zakt' meer in je lichaam

Inzichten, gevoelens en emoties worden als van zelf verwerkt

Nieuwe inzichten worden vrij gegeven

Je geest en lichaam worden verbonden met elkaar

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders