Onzekerheid de Baas Traject - Vrijmaker Company

Blijf je teveel vanuit onzekerheid, twijfels en kritische gedachten leven in je rol als vrouw in de fase van je werk en gezin ?

en ervaar je dat je nog onvoldoende jezelf durft te zijn in relatie tot anderen en heb je nog geen duidelijke focus en visie ?

Ben jij het gevoel van angst het niet goed te doen, angst voor falen, angst, angst dat je iets niet kunt, angst de andere te teleur te stellen, zorgen, onzekerheid, twijfel, schuldig voelen, frustraties zijn zat?
Doe je niet wat je diep van binnen wil ? Is intuïtie nog niet jouw ware kracht ?  Twijfel je te vaak ? Durf je niet helemaal jezelf te zijn in relatie met anderen en ben je wel eens vaker geirriteerd ? Zit je gewoon veel in je hoofd  ?

Wil je écht steviger jezelf zijn, die emotioneel krachtige moeder en vrouw zijn die voldoening voelt, energie, heldere antwoorden vind van binnen uit, echte rust en balans voelt en meer ontdekken en vooral doen wat je wilt, waar je echt je bijdrage in kan leveren ?
Wil je persoonlijk blijven groeien zodat ook je relatie met je kinderen, partner, en je functie als dienst- en zorg verlenende vrouw alleen maar krachtiger wordt?

Dat betekent dus: steeds weer uit je hoofd en in contact komen met jouw diepere gevoel !

BEst een beetje pfff heb ik daar iets aan...snap ik

Je hebt het al wel vaker gedaan, denkt dat er niks meer te halen valt, kent jezelf al best, hebt het ook best voor elkaar, je kunt hardwerken ,dingen oplossen, practisch bekijken en nadenken, da’s het probleem niet.
Maar steeds écht ruimte maken voor jezelf en je eigen diepere gevoelens en hierin doorzetten ?
Sodeju, dat is lastig ook wel. Het is heel eerlijk namelijk ook normaal dat je je schaduwkanten vermijdt, steeds weer.

Dus dan weet je …loop je hartstikke vast in dezelfde patronen. Je vraagt je echt af of het het wel waard is, denkt het allemaal wel zelf op te lossen of ziet niet hoe dit nu weer kan ondersteunen. Maar dan doe je weer precies hetzelfde. Misschien kom je ook niet uit de startblokken – niets laat zich zo heerlijk uitstellen als stoppen met alles buiten jezelf leggen en structurele goede zelfzorg, of onderzoeken en durven uitten van je gevoelens en werkelijke behoeftes, en/of uit je comfort zone gaan. De kans is groot dat je wel al wat aan zelfontwikkeling hebt gedaan, maar voelt het van binnen nog niet nog duurzaam.
Je praat met een vriendin of partner, googelt naar tools over emoties, onzekerheid, rust, stress, missie, visie, talenten en denkt steeds hoe het beter kan.
Want potdomme: die gevoelens. Je mag je er anders mee verhouden. Anders zijn je kinderen en/of je relaties ook nog de dupe en eindig jij alleen of met had ik maar….

Maar alleen kennis die je nu over jezelf hebt en horen hoe het moet van anderen is niet genoeg.

Tuurlijk, ze zijn handig: de informatie en de  kennis die je al hebt.  Maar je hebt er pas wat aan als je in je lijf en brein duurzaam terugkeert en verdiept. En geen kennis die je al hebt, boek en podcast ter wereld laat jou de kern van jóuw gevoel verder veranderen en te pakken te krijgen.

Uitstellen dan maar, dat gevoelsdingetje, je partner op training sturen ipv jezelf, een cursus of therapie voor je kids, je laten leiden door de keuzes van anderen, kijken hoe de ander wel vooruit gaat ?

Dat kan, maar dan nog: hoe ga je om met je eigen gevoelens ?

Als jij zelf al stopt met onderzoek en er geen chocola van kan maken hoe je nu met je blokkades omgaat en verder komt, hoe moeten je kinderen, je partner en klanten er dan uitkomen?

Bovendien: de tijd loopt snel en je kids worden groot  –  de tijd voor je  echte drijfveren en waarden als moeder en vrouw leef en ontdek je zo ook nooit, zeker als je niet helder krijgt wat jouw NU nog zo in de weg zit en waar je hart eigenlijk sneller van gaat kloppen en waar je je focus op mag zetten.

Ik heb de perfecte middenweg voor je

Ik noem het: Het plan voor jouw gevoel, die je duurzame universele tools geeft.

Je kan het ook , mentale training, gevoelsfitness of transformatie sessies noemen.
Het komt erop neer dat je tools krijgt aangereikt die aandacht geven aan je gevoel waarmee je leiderschap over je gevoelens kan nemen, maar met hulp en advies van een ervaren trainer met veel verstand van gevoelens, waardengericht leven, loslaten, acceptatie en zelfliefde.
Inderdaad: that would be me.

Meer waarde dan ik ooit had verwacht.

“Anneloes is een echte professional en bovenal gewoon een prettig mens. Ze heeft mij in een veilige omgeving laten
ervaren dat er een duidelijke connectie is tussen wat mijn hoofd denkt en hoe mijn lichaam daar fysiek op reageert. Hier was ik mij van tevoren eigenlijk niet zo bewust van. Doordat ik dit ben gaan opmerken en ben gaan begrijpen, ben ik nu in staat om beter om te gaan met lastige momenten en onzekerheden. Daarnaast geeft het mij meer 'ruimte' om te kunnen focussen op de dingen die ik écht belangrijk vind. In haar begeleiding hanteert Anneloes een praktische benadering en zorgt ervoor dat jij je daar goed bij voelt, het is dus zeker niet 'zweverig'. Ze is daarbij zeer betrokken en past zich aan naar jouw behoeften met hier en daar ook de nodige humor. Het was een levensverrijkende ervaring, aanrader!

Hoe werkt zo’n onzekerheid de Baas sessie?

 • Je krijgt individueel  5  sessies ( 3 x online en 2 x live)  van 1,5 uur waarin je samen met mij aan de slag gaat. Tevens krijg je toegang tot de volledige online meditatietraining met 20 meditaties en vele opdrachten.
 • Je spreidt dit traject uit over 6 maanden zodat je ruimte krijgt te oefenen en nieuwe ervaringen aan te gaan
 • Jij bepaalt het tempo en de spreiding       
 • Je bepaalt bij aanvang je uitkomst en droom in gedrag en leefgebied 
 • Je onderzoekt welke overleefstructuren je hebt opgebouwd en hoe deze zich tonen
 • Je leert wat te doen bij ongemakkelijke gevoelens zoals onzekerheid, schuldgevoel, boosheid      
 • Je leert dé kernprincipes van (veer)krachtig  zijn en gaat deze allemaal doorlopen  
 •  Je probeert te ontdekken wat je écht belangrijk vind in je leven en maakt dat de basis van je handelen en acties
 •  Je gaat naar je gevoel toe in het hier en NU en onderzoekt dat wat jouw onrust in stand houdt ,dit doen we met meditaties en oefeningen die komen vanuit oude en nieuwe wetenschap. Je gaat waar het lichaamsgeheugen het toelaat  terug naar je verleden, jouw voorouderlijn , naar de eerste imprent om hier een shift te make
 •  Je behoudt het goede en leert loslaten en loskomen van dat wat je niet helpt.
 • Je ontdekt je kwaliteiten en leert deze inzetten 
 • Je leert actie zetten om naar je uitkomst te leven en er voor te blijven gaan

Wat heb je na de coachingssessie?

 • Tools hoe je meer vanuit rust en vertrouwen kunt reageren naar je kinderen, partner en anderen zodat je een ontspannen en liefdevolle tijd kan hebben samen
 • Duidelijkheid wat je mag doen om je ware zelf te zijn in relatie met anderen en je onderneemt hier actie in
 • Meer aandacht en een liefdevolle kijk naar jezelf en je kinderen 
 • Meer actie op zelfzorg 
 • Een compleet uitgewerkte handboek  zodat je later alles nog eens terug kunt lezen 
 • Oefeningen die je bij je belemmerende gevoelens en gedachten er door heen helpen en je sneller terug naar je ontspannen staat brengen 
 • Een heldere richting van jouw eigen waarden & missie
 • Het prettige besef dat je je kinderen en anderen ook deze tools mee kunt geven en weet dat jij alles doet om van deze fase het beste te maken

Dit gaat stiekem verder dan alleen je rol als moeder… veel verder

Denken, hard werken heb je op school en van je ouders geleerd. En we hadden al vastgesteld dat je best een prima en leuk leven hebt en een goed stel hersens.
De coachingssessie is dan ook geen cognitief lesje
De sessie gaat over voelen, uit je hoofd en in je lijf.

Je krijgt eindelijk scherp wat je kunt en kan doen , en hoe:
… over omgaan met gevoelens van onrust, stress, emoties als onzekerheid, schuldgevoel, frustratie
… hoe jij rust kunt brengen in jezelf en welke stappen je kunt nemen
….wat je kunt doen wat jij waardevol vind in het hier en nu en wérkelijk stappen gaat zetten
Als je dat weet wordt voluit leven veel makkelijker – zeker met de tools, structuur en basiscomponenten die ik je aanreik.

Dus: het komt helemaal goed met die ongemakkelijke gevoelens van je.

Voor Wie is dit Positief (Zelf) vertrouwen traject

Voor jouw als doener, een ‘normale’ gezellige hardwerkende vrouw met een druk leven op meerdere leefgebieden. Aan de buitenkant loopt alles wel op rolletjes  maar van binnen worstel je meer dan je laat zien. Je lost zaken liefst alleen op. Je weet diep van binnen dat je meer hulp mag vragen en daarmee vooruit kan komen. Gewoon een stukje hulp hoe je dit nu het beste aanvliegt. 

Ik help sensitieve, nieuwsgierige werkende moeders , dé bewuste krachtige vrouwen van nu, in de fase van het gezinsleven die beter willen worden in omgang met emoties, zichzelf in hun krachtigste versie willen zijn en van de fase gezin en werkende leven een liefdevolle en fijne tijd willen maken. Die van haar  kinderen gelukkige, verantwoordelijke en gezonde kinderen wil maken en wil ontdekken wat haar waarden en missie zijn. Het moet dus gek lopen als ik jou niet kan helpen met het ‘Positief (zelf)Vertrouwen ‘ traject.

Ik heb zovéél van Anneloes mogen leren tijdens mijn proces.

Ik had nooit gedacht te kunnen ontspannen, echt naar mezelf te kunnen kijken en voelen wat mijn lijf en hoofd nodig heeft.In mijn enorme drukke hoofd en lijf bleven ping pong ballen springen, maar door jouw begeleiding kan ik ze af en toe eens neerleggen en ervaar ik een innerlijke rust waarvan ik niet eens wist dat ik deze in me had. Bedankt dat ik geleerd hebt dat ik aan mezelf kan en mag denken.

Voor Wie is dit onzekerheid de baas traject

Wat is je investering?

De training kost € 500,- euro inclusief btw.

Het is een investering.
Maar ik ga ervanuit dat je resultaat wilt in jezelf en dat gebeurt niet vanzelf. 
De realiteit is dat veel moeders en vrouwen zichzelf weinig waard vinden en alles over hebben voor het gezin. Daarom geven ze weinig geld uit aan zichzelf en persoonlijke ontwikkeling. 
Weinig Moeders en vrouwen laten zich 8 keer x individueel begeleiden door een gedreven coach, een liefdevolle steun met ervaring uit de oude en nieuwe  wetenschap;
• met 23 jaar ervaring met werken met artsen, psychologen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkende
• 23 jaar ervaring heeft als therapeut 
• goed kan invoelen en de wortel en kern kan zien
• dagelijks met persoonlijke transformatie bezig is
• ook snapt dat je moet aansluiten op de persoon.

Als jij dat wél investeert in jezelf en je persoonlijke groei op gevoel, ben je slimmer bezig dan 99% van de mensen. En gaat jouw gezondheid , zelfzorg, liefdevolle verbindingen en de rust in je hoofd en lijf omhoog. 
* Je mag  gespreid betalen in gelijke delen, zonder bijkomende kosten. 

Je kunt nu twee dingen doen

Optie 1: doorgaan zoals je bezig was.

Maar je weet wat ze zeggen: je krijgt geen andere resultaten door hetzelfde te blijven doen.

Maar hoe lang gaat het nog duren voordat je energie verder terugloopt ?

En vooral: worden je kinderen en je relatie wel zoals je wilt ?

Optie 2: we bellen of de Training iets voor je is.

Dat is vrijblijvend en kost je niks, behalve een beetje tijd.

De kortste route:

 1. Vul het formuliertje ↓ in en ik mail je om een belafspraak te maken
 2. Of bel: 06 13880685 (beetje een gokje – ik kan niet altijd opnemen )

Meer weten ? Mail me

Veelgestelde vragen

Je krijgt een factuur toegestuurd en mag betalen in termijnen of contant.

Er bestaat geen vergoeding voor deze Body- en Mind  training waarin tools zijn verwerkt uit de oude en nieuwe wetenschap. Mijn ervaring is dat investeren in jezelf maakt dat je écht kiest voor jezelf en je gedreven bent in je aanpak  en actie wat tot maximale resultaten leidt.

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders