Online Meditatie Reis als Plan voor Antwoorden - Vrijmaker Company

Online Meditaties

Jouw gevoel als hét plan voor antwoorden & het maken van een verschil

Laat je begeleiden door deze meditaties en ontdek hoe je jouw gevoel inzet voor het creëren van een leven met meer zelfvertrouwen, voldoening, energie, plezier en waarden. Waarin je vanuit jouw natuurlijk talent en intuïtie duidelijk voelt wat jouw persoonlijke richting is en durft uit te dragen waar jij voor staat met voldoende tijd voor je kinderen.

Maar hóe kun je dit doen vanuit de juiste balans en zelfzorg ? Hoe deal je met onzekerheid, twijfel en niet goed genoeg voelen ? Hoe ontdek je wat je nu echt wilt en ervaar je voldoende vertrouwen in jezelf?

Ontdek hoe Jouw Gevoel het Plan van verandering kan zijn voor je angst en het verschil dat je wilt maken in de wereld. Gebruik het als voordeel. Het helpt je dichter bij je doelen te komen die je nu als onrealistisch ziet. 

Tijdelijke eenmalig aanbod, nu van

97
37 ,-
  •  

Anneloes kan je leven naar een hoger level tillen.

Ze gaat voor de volle 100%. Deze 100% staat voor hulp op alle leefgebieden. Ze begeleidt je met al haar passie en enthousiasme om je persoonlijk doelen te behalen. Anneloes inspireert met haar positiviteit om je leven naar een hoger level te tillen, tot het maximaal haalbare.

Vanuit mijn kracht naar buiten treden

Je hebt me geholpen weer op de juiste weg te komen, door deze mezelf te laten inzien.
Mijn eigen lichaamswijsheid te gaan gebruiken. Vanuit mijn kracht ook naar buiten te treden en me te gaan uiten. Ik leerde accepteren en dat maakte me heel.

Mijn problemen konden worden ontrafeld en opgelost.

Anneloes heb ik ervaren als een liefdevolle vrouw met een groot invoelingsvermogen en met veel geduld. Hierdoor voelde ik de ruimte om samen met Anneloes mijn hulpvraag met problemen te ontvouwen en te ontrafelen waardoor het aangekeken kon worden en zich kon oplossen, passend bij wie ik ben.

je kunt het onbekende niet vermijden, maar twijfel hoeft je vooruitgang niet te belemmeren

Alle meditaties inclusief

de wereld wacht op jouw. Sta op. Gebruik onzekerheid in je voordeel.

Start vandaag. Tijdelijk eenmalig aanbod, 

97
37 ,-
  •  

Onzekerheid is de enige zekerheid die je  hebt.  Hoe  meer we onzekerheid aanvaarden, hoe meer plezier we kunnen halen uit verandering, als een soort van nieuwe energie.  

Hallo, mijn naam is anneloes kokjé - van Mensvoort

Deze meditaties zijn ontstaan door het contact met mijn cliënten waarin ik ze als ergotherapeut, mindfulness- ACT- IEMT trainer mocht ondersteunen om  stuk voor stuk bewustzijn te vergroten.  Waarin ik ze ruimte & tijd liet nemen om in contact te komen met éigen gevoelens. Zodat ze krachtiger om konden gaan met onzekerheid, antwoorden vonden vanuit hun intuïtie en ontdekte wat ze konden en een heldere richting vonden. Deze meditaties waren antwoorden waardoor ze met zelfvertrouwen en voldoening werkelijk meer  in actie kwamen om van betekenis te zijn voor anderen in deze wereld vanuit de juiste balans en zelfzorg  !

Wat anderen zeggen

5/5

Na aanmelding ontvang je direct de meditaties

Met gevoelsmeditatie kun je groei blijven verdiepen, onzekerheid omarmen en toch stappen zetten, volledig op je eigen tempo. 

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders