Welkomstvideo - Vrijmaker Company

Welkomstvideo

cropped-cropped-logo.jpg
Video

De kunst van het leven heeft alles te maken met je Hart & loslaten

WELKOM

Wat geweldig dat je hier bent ! Dat je het vertrouwen hebt om mijn inspiratie tot je te nemen en de moed om de kracht van je gevoel te vergroten.

Als alle mensen van de wereld minder bezig  zouden zijn met het volgen van de aangeleerde systemen en meer luisteren, echt luisteren en leven met hun hart ontstaat er een bodem. Een innerlijke bodem van waaruit we kunnen leven en de innerlijke wijsheid en natuurlijke principes de leiding kunnen geven.  Een leven waarin we vanuit vitaliteit, een rustige mind, liefdevol open hart in actie zijn naar ons levensdoel en alle dingen die betekenis geven. Een waarin we onze kinderen een voorbeeld geven hoe we emotioneel krachtig omgaan met alles wat het leven te bieden heeft.

Ik vind het super gaaf dat je hier bent om je zelf te leren managen, je energie te laten stromen, jezelf verder te laten groeien. En dat je dit wilt doen via deze training en coaching waarin je verantwoordelijkheid pakt en niet meer alles buiten jezelf zoekt.

‘Alle poorten naar verandering bewaken we zelf en kunnen alleen van binnenuit worden geopend. Niemand kan iemand anders veranderen, noch met argumenten noch met emotionele druk’ Mary ferguson.

Deze training nodigt jou uit je aandacht helemaal naar jezelf te brengen en je hart te gaan openen waarin we ervaringsgericht werken en ik je de kracht van het gevoelsleven wil laten ontdekken. Het kan je ondersteunen om je reactiviteit te verlagen en je bewustzijn te verhogen. Het geeft een verhoging van keuzevrijheid. Het kan je helpen om nieuwe vaardigheden te leren en niet helpende geconditioneerde patronen te doorbreken en nieuwe neuronen paden aan te leggen.

Je bent helemaal klaar om je reis te beginnen of te vervolgen tot het verlagen van jouw gevoel van onrust en stress en het herwinnen van meer gemoedsrust en innerlijke stevigheid. De weg naar heelheid. Zodat je ontdekt hoe je meer naar eigen waarden en universele principes kan gaan leven.  Daar ligt de schoonheid, daar ligt toekomst.

Mijn insteek hier is je aanleren van een gezonde gewoonten, zelfonderzoek  ofwel innersience ( waar de hele training op gebaseerd is, werken met je gevoelssystemen) en trainen van gezond gedrag. Je leert eigen verantwoordelijkheid te nemen en je niet afhankelijk te maken van vele experts. Dit is vaak heilzamer en duurzamer dan korte termijn oplossingen van buitenaf en maakt je minder afhankelijk. Het is verleidelijk om verantwoordelijkheid af te schuiven omdat we het immers zo druk hebben allemaal en geen tijd vinden voor leefstijlverandering, die nu eenmaal inspanning vergen.

Ik wil nog benoemen dat ik niet pleit dat outersience bij het zoeken naar oplossingen bij onze ‘struggles’  niet werkzaam zijn. Ik richt me echter op innersience en geloof er sterk in dat hier veel te halen valt. Geniet van je reis en meld je nu aan voor de besloten facebook groep ; De weg naar Meesterschap over je Gevoel, zodat je omringt wordt met gelijkgestemden en je alle support krijgt, extra informatie kunt vinden. Waarin je ondersteund wordt maximaal je meesterschap te gaan leven ! 

Liefs, Anneloes van Vrijmaker Company

Ps stel je vragen altijd dan kan ik met je meekijken en meevoelen, samen staan we sterker !

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders