Ontdek het geheim van jouw onrust - Vrijmaker Company

Ontdek het geheim van jouw onrust

Ontdek het geheim van jouw onrust

Lieve vrouw, ik wil je laten weten dat ik je zie. 

Je doet zo je best. Echt. Van de buitenkant weet niemand wat je werkelijk voelt en wat er in je omgaat. Je gevoelens zijn als het ware verborgen, veilig in jouw hoofd. 

Je onzekerheid, twijfel, je verlangen om het beter te doen en willen slagen in het moederschap. Je klanten goed vooruit helpen en het goed willen doen voor je ouders en vrienden. Je bent diep van binnen bang dat je kinderen trauma’s over nemen of getraumatiseerd raken, hierdoor ben je erg je best aan het doen. Op het krampachtige af. Je zoekt naar oplossingen. Vaak alleen. Dat maakt je met momenten onrustig, gejaagd, onzeker en geïrriteerd. Je denkt regelmatig dat je het beter moet doen en je partner ook. Niet meer zo boos reageren, meer aandacht besteden aan elkaar en zelf rustig kunnen blijven, elkaar blijven zien. Je haat het. Ruzie’s, spanning, oordelen, dat gevoel van onzekerheid en soms niet goed rustig kunnen praten over gevoelens met je partner. Ook je eigen traagheid in het afwerken van acties staat je tegen of het niet in actie komen op dingen die je wel waardevol vind.

Het énige wat jij wilt is dat je kinderen gelukkig zijn later en dat je kunt zeggen dat je het goed hebt gedaan samen. Dat ze gezond, verantwoordelijk en liefdevol volwassen worden, dat je een diep verbonden band hebt  met je dierbaren en jij hebt bijgedragen aan een positieve wereld. 

Lieve moeder,  aan de buitenkant gaat het allemaal super goed en lijkt alles op rolletjes te lopen. En dat is op héél veel momenten ook zeker zo. Je hebt een brede kijk op de wereld, bent actief en hebt vrienden om je heen. Maar ik zie jouw binnenkant. Ooit was ik daar ook. 

Ik wil dat je ziet hoe krachtig en prachtig je bent als moeder en vrouw.  Waarin je ziet hoe je je schild kan laten zakken en écht mild jezelf kunt zijn. Ik weet dat je niet snel hulp vraagt, maar weet dat je soms sneller tot de kern komt in plaats van rondcirkelen in je eigen hoofd.  Dat jij dieper naar je gevoelsniveau kunt zakken. Dat het geen zwakte is en dat je probleem ook niet groot hoeft te zijn. Hoe je een klein steuntje mag ontvangen, waarin je tot antwoorden komt.  Hoe jij jezelf kunt leren zien in je kwetsbare gevoelens en onprettige gebeurtenissen kunt leren dragen zónder dat je harder werkt en het beter moet doen. 

Je kunt dan ook méér in actie kan komen op dingen die je uitstelt en bewuster in het Hier en Nu leren zijn. Ik wil dat je jezelf verder ontdekt en durft te gaan staan. Voor wie je werkelijk bent. In volle glorie. Waarin je gaat zien dat je het al goed doet. Nu al.  Dat geeft zoveel méér rust en kracht !

Ik ben je grootste fan,

Mijn naam is Anneloes van Vrijmaker Company, gevoelsspecialist. Ik begeleidt (ondernemende) vrouwen in de gezinsfase van 2- 14 jaar om ze ruimte en tijd te laten maken voor de diepere lagen van het gevoelsniveau. Waarin ze hun (verborgen) onprettige gevoelens kunnen onderzoeken en leren dragen zodat ze als moeder én vrouw persoonlijk kunnen ontwikkelen en méér rust en stevigheid gaan voelen van binnenuit. Waarin ze volledig gaan vertrouwen op de eigen intuïtie en kracht. Waarin ze authentiek durven zijn, actief door het leven gaan en gaan staan in hun innerlijke glorie. En perfectie, controle en móeten verbeteren achter zich durven te gaan laten zodat ze van de levensfase gezin en werk een onvergetelijke liefdevolle en bewuste tijd kunnen maken. 

Ben je nieuwsgierig naar een korte snelle sessie waarin je kennismaakt met de kracht van het gevoel ? Neem dan eens een kijkje op Vrijmaker Company’s Kleinverpakking.  

Lieve groet, Anneloes Vrijmaker Company

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders