Ontdek jouw overleefstructuren & ontwikkelmogelijkheden

Wil je weten welke dominante overleefstructuren jij hebt ?  Doe de TEST ! Hoe hoog scoor jij op je overleefstructuur? Van welke eigenschappen heb jij het meeste last en gemak om richting jouw verlangen te bewegen? Krijg de test en uitslag via de mail  !  Welke kwaliteiten, beperkingen en leermogelijkheden er liggen voor jouw om vooruit te komen ?

steeds Terug naar je 'natuurlijke spontane zelf'

 Het is een WERKMETHODE voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijk ontwikkeling ( in relatie met je lichaam).  Als je méér van je overlevingsstructuren begrijpt: 

  • Ben je beter in staat om je gedragspatronen te herkennen;
  • Kies je makkelijker voor patronen die je meer van pas komen;
  • Weet je beter wat je nodig hebt;
  • Kun je dat beter aangeven;
  • En kun je werkbare acties ondernemen om vooruit te komen naar jouw verlangen

Zicht op je dominante structuren kan als een stap helpen om vrijer in het leven te staan, om je krachtiger te gaan voelen, om authentieker te worden. Het geeft handvatten voor persoonlijke groei.

 Een uitgebreid verslag van je structuur mét direct concrete zichtbare acties om naar je verlangen te blijven bewegen. Voor 14,95 met GRATIS mogelijkheid tot stellen van al je vragen na de test én een link naar heel veel losse oefeningen !

Voor iedereen die direct eigen overleefstructuren wil leren kennen en wil weten wat NU te doen

Practische werkmethode voor persoonlijke groei

Veel vragen waar je antwoord op kan krijgen:

• Wat voor type ben je ? wat zijn je kwaliteiten en beperkingen ? • Welke emoties spelen in jouw leven een rol?
• Welke patronen en overtuigingen hebben zich ontwikkeld en
welke invloed hebben ze nu op je leven • Wat is jouw basisgevoel en basisthema in je leven? 

Krijg zicht op jouw knelgeraakte behoeftes;
Of blijf je vastlopen en rondcirkelen in thema's die maar blijven terugkomen? Of onprettige levenssituaties die zich maar blijven herhalen ?

Leer bij jouw hoogste structuren eigen mentale, fysiek en emotionele kenmerken;
Direct de test en de uitslag in 36 vragen;
Zodat je niet meer hoeft te reageren en doen zoals je nu doet en je concreet weet wat je wél kan doen om een stap te zetten naar jouw verlangen.

Als je beter je gedragspatroon herkent kun je er losser van komen

Leer eigen kwaliteiten, beperkingen & leermogelijkheden ontdekken

Per direct aan de slag met de uitkomsten


Wat is een overleefstructuur ?

Uitleg over ontwikkelingspsychologie en het model van overleefstructuren

Uitslag van de test in 15 min

36 vragen met jouw uitslag in je mailbox. Wat is jouw meest intelligente mechanisme van overleven en wat zijn de ontwikkelmogelijkheden

Vrijer, Krachtiger en Authentieker leven

Leren je structuur als onderdeel van jezelf gaan zien. Je krijgt meer keuzevrijheid om anders te gaan reageren.

Ervaringen van anderen

5/5

Voor iedereen die vooruit willen komen

Je wil weten welke structuren jouw domineren en snel en concreet zien wat je kan doen

Voor iedereen

Het lukt je nog niet altijd om op te merken in welk patroon je zit en anders te reageren. Situaties blijven zich maar herhalen. Je wil vooruit en losser komen van je automatische patroon. Dat wat je al geprobeerd hebt is onvoldoende of nog niet effectief genoeg. Je staat open voor deze werkmethode.

Resultaat

Je wil snel overzicht in jouw dominante overleefstructuren met advies over jouw ontwikkelmogelijkheden. Iedere stap draagt bij aan meer inzicht in jezelf en deze test geeft concrete handvatten om meer richting jouw dromen en verlangen te bewegen.

Keuzevrijheid

Inzicht in jouw dominante structuur en deze leren zien als onderdeel van jezelf. Meer vrijheid om anders te reageren. Meer jezelf zijn.

Overleefstructuur en ontwikkelstappen

“Iedere dag een kleine actie brengt je naar nieuwe levels in je leven” ! 


TEST NU DIRECT

Overleefstructuur & zie jouw Groei in 1 overzicht

14,95

GOUDEN LINK TIP

Je krijgt bij deze test als extra een mega GOUDEN TIP 

Bij het downloaden van de overleefstructuren test geef ik je een link waar je echt alles gratis kan luisteren en downloaden zonder aanmelding !! Geheel vrij te gebruiken. Oa.

* 300 Mindfulness Meditaties (MP3)

Mindfulness oefeningen brengen meer plezier in je leven en helpen verwachtingen en (zelf)kritiek loslaten. Ze zijn op vrijwel ieder moment te doen. Door mindfulness oefeningen train je jezelf in 7 Mindfulness principes die je leven veranderen: Niet oordelen, Geduld hebben, Telkens weer opnieuw beginnen, Vertrouwen, Niet streven, Acceptatie en Loslaten. Je leert anders naar je leven kijken en reageert op gebeurtenissen zoals jij dat wilt. Problemen verdwijnen niet, maar ze worden minder belangrijk. Ze maken plaats voor genieten, vreugde en plezier. Lekker aan de slag met deze oefeningen uit het 8-weken Mindfulness programma.

* 9 ademhalingsoefeningen (MP3)

Ademhalingsoefeningen helpen ontspannen en hebben een diep reinigende werking op lichaam en geest. Ze zijn eenvoudig zelf te doen. Door je ademhaling een aantal weken te trainen met onderstaande ademhalingsoefeningen leer je emoties en gedachten beïnvloeden. Hierdoor kun je je beter ontspannen, ook in meer stressvolle situaties. Bekijk de filmpjes en download en doe de ademhalingsoefeningen. Je kunt vandaag nog aan de slag met je eigen ademtherapie!.

* 14 ontspanningsoefeningen (MP3)

Ontspanningsoefeningen geven meer rust in je hoofd en lichaam en helpen je om stress los te laten. Download gratis als mp3 of doe online ontspanningsoefeningen uit de Progressieve Relaxatie van Jacobson, Yoga Nidra oefeningen, Autogene Training van Schultz en Ademhalingsoefeningen van Van Dixhoorn. Hiermee leer je je eigen spanning regelen via aandacht, voorstelling, houding, beweging en ademhaling. Op naar een leven van eenvoudig ontspannen.

* 38 online yoga oefeningen (MP3)

Yoga oefeningen brengen rust en verbeteren je concentratie en geheugen. Ze vergroten je lichaamsbewustzijn en maken je lichaam flexibeler en sterk. Tijdens de oefeningen concentreer je je op spierspanning die het strekken van je spieren teweegbrengt in je lichaam. Tussen de oefeningen door voel je wat er veranderd is in je lichaam om je bewustzijn te vergroten. Hieronder vind je online yoga oefeningen met uitleg over de werking.

* 2 ontspanningsoefeningen voor kinderen

Deze twee ontspanningsoefeningen voor kinderen helpen ze hun spieren en geest te ontspannen. Ze zijn speciaal voor kinderen van de basisschoolleeftijd. De ene mp3 is een progressieve spierontspanning volgens de methode van Jacobson. In de andere ontspanningsoefening hoor je een verhaal waarin je kind in de verbeelding naar een tropisch strand gaat. Tussendoor wordt de aandacht gericht op de ademhaling.

* Emotional Freedom Technieken ( EFT) 

Emotional Freedom Techniques of EFT heeft als doel emotionele lading van herinneringen en lichamelijke pijn te neutraliseren. Het werkt door het ‘tappen’ van meridiaanpunten, punten op de energiekanalen van het lichaam die ook geactiveerd worden bij acupunctuur en acupressuur. Door het ‘tappen’ worden emotionele blokkades opgelost en kun je negatieve gedachten in positieve handelingen omzetten. Hieronder een filmpje met een snelle manier voor het toepassen van Emotional Freedom Techniques (EFT).

* Oefeningen voor Gevoelens en Emoties

Leer je gevoelens uiten en er mee omgaan aan de hand van 7 oefeningen en een lijst met gevoelens. Emoties en gevoelens geven je informatie over jezelf en je omgeving en zetten je aan tot handelen. Authentieke gevoelens passen bij het oplossen van problemen in het hier en nu. In het dagelijks leven ervaar je echter regelmatig bekende emoties die in de kinderjaren zijn aangeleerd. Die emoties komen met name in stressvolle situaties, waar ze eigenlijk ongeschikt zijn om op een volwassen manier je problemen op te lossen. Ontwar je emoties en leef ten volle.

* Informatie over communicatie

NLP Communicatiemodel, communicatiestijlen, Geweldloos communicatiemodel, motiverende gespreksvoering enz .

* Links naar Spirituele leraren

Het is mijn wens om heel de wereld meer tools aan te reiken om zichzelf vrijer te maken ! 

Anneloes Kokje- van Mensvoort  (42 jaar) een ‘normale hardwerkende ‘ vrouw, getrouwd, moeder van 2 kinderen werknemer, vriendin en baasje van hond Mus. Steeds bewegend om eigen en andermans kracht vrij te maken en flexibel te dealen met dagelijkse gevoelens &  emoties om steeds opnieuw maximaal zichzelf te zijn en vandaar uit het leven vorm te geven, naar eigen wensen, waarden en dromen. De werkmethode van overleefstructuren geeft snel inzicht, informatie en bewustwording waar jezelf óf een ander tegen de grens van comfortzone aanloopt. 20 jaar werkzaam als ergotherapeut (HBO), – ACT trainer, register lichaamsgericht coach, adem- en systemisch coach (post HBO)

Anneloes Kokjé - van Mensvoort
Positieve gezondheidscoach
Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches