Ontdek wat jij mag doorzien als het niet 'stroomt' in jezelf ? - Vrijmaker Company

Ontdek wat jij mag doorzien als het niet ‘stroomt’ in jezelf ?

Lieve vrouw,
 
Herken je wel eens vaker dat je ‘vastzit’, je het gevoel hebt dat het niet stroomt ? Je loopt rond in de dag maar het voelt gewoon niet lekker. Bah. Je kijkt rond en ziet mensen leuke dingen doen, vooruit gaan, makkelijke meebewegen en jij ‘hangt’ voor je gevoel vast. Bah. Zo irritant.
 
Ondanks dat vervelende gevoelens er bij horen in het leven kan het zijn dat je toch onnodig lijdt. Ik wil je daarom herinneren dat daar mogelijk wel een oplossing ligt.
 
Want mogelijk heb je gewoon veel last van een KRITISCHE STEM. Bin there done that. Innerlijke kritiek ‘is’ mijn schaduw.
 
Ik gun jou ook dat je meer liefde voor jezelf mag voelen en minder geleid wordt door kritische gedachten. Je bent namelijk prachtig en hebt zoveel goud in je. En jouw kinderen ook. Het heeft namelijk een hoop voordelen.
 
Ik wil je  graag 5 voordelen laten zien als je kritiek en die kritische gedachten meer bewust kan zijn en er anders mee kan verhouden.
 
1. Meer rust en minder stress: Constant bezig zijn met zelfkritiek kan leiden tot overmatige stress en negatieve gevoelens. Door kritiek los te laten, kun je meer innerlijke rust ervaren en beter omgaan met de uitdagingen van het moederschap en werk.
 
2. Een positievere kijk op jezelf en je prestaties: Het constant bekritiseren van jezelf kan zorgen voor een laag zelfbeeld en het gevoel dat je nooit goed genoeg bent. Het loslaten van kritiek geeft je de mogelijkheid om jezelf te waarderen voor wie je bent en wat je hebt bereikt.
 
3. Ruimte voor groei en ontwikkeling: Wanneer je kritiek loslaat, creëer je ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt je focussen op het leren van nieuwe vaardigheden en het verbeteren van je werk-gezin balans, zonder dat je constant belemmerd wordt door negatieve zelfkritiek.
 
 
4. Een gezondere relatie met je kinderen (en man!) Het constant bekritiseren van jezelf kan invloed hebben op de manier waarop je met je kinderen en man omgaat. Door kritiek los te laten, kun je meer genieten van het moederschap en een positievere houding ontwikkelen tegenover je kinderen, wat zorgt voor een gezondere ouder-kind relatie én liefdes relatie met je partner
 
 5. Meer energie en productiviteit: Het obsessief bekritiseren van jezelf kan een negatieve invloed hebben op je energieniveau en productiviteit. Door kritiek los te laten, kun je meer energie en motivatie krijgen om zowel je werk als je gezin succesvol te managen!
 
 
Best wat toch?
 
Kortom, het doorzien van kritische gedachten kan leiden tot een betere mentale gezondheid, een positiever zelfbeeld en een gezondere werk-gezin balans. Het stelt je in staat om meer te genieten van het moederschap en beter te presteren op zowel zakelijk als persoonlijk vlak! Whoehoe.
 
Het maakt dat je beweegt van moeder naar Wijze vrouw. Die een emotioneel krachtig voorbeeld is voor haar kinderen en de wereld om zich heen.
 

Jij BENT die wijze vrouw als je je eigen valkuilen kent zodat je talenten zich gaan tonen. Zodat je actie zet op dat wat je intuitie je zegt.
 
Mocht je meer voldoening willen ervaren, rust, , kracht en jouw ideeen de wereld in zetten? Wil je helder antwoord en plan zodat je weet en hoe je dit moet doen?
 
Als meditatie mentor begeleidt ik in een 1:1
Je ontdekt je patronen en daarin gaan we ook terug naar je voorouderlijke lijnen. We zoeken de eerste imprent zodat je gaat loslaten wat niet van jou is. En je nieuwe zelf, die wijze vrouw, die innerlijke Queen zich vanzelf laat zien!
 
Liefs Anneloes van Vrijmaker Company
 
 
 
 
 
 
 
Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders