Anneloes Kokjé- van Mensvoort

 

 

Stevig jezelf zijn

  

Ik ben 25 jaar samen met mijn man en moeder van 2 jonge kinderen. In de fase van het moederschap, de cliënten die ik voorbij zag komen, mijn eigen relatie’s,  werd ik de afgelopen jaren steeds bewuster hoe ik zelf in het leven stond. Ik ontdekte hoe ik worstelde met zaken en weinig stil had gestaan wat er in mijn innerlijke leefde en wat voor overleefstructuren ik had ontwikkeld om mezelf staande te houden. Ik werd me bewuster  hoe ik leefde vanuit het hoofd met belemmerende gevoelens , gedachten en controle strategieën onder de radar. Daarnaast werd ik bewust hoe zowel mijn lichaam, mijn aandacht, energie, maar ook collectieve systemen, familiesystemen invloed hadden op mijn gedrag in mijn relaties en de rollen die ik vervul. Hoe dit alles invloed had op mijn financiën, mijn gezondheid, mijn sportpatroon en zelfs mijn eigen missie hier op aarde. Dit was niet hoe ik altijd wilde leven. Het vermogen om te voelen, op te merken welke overtuigingen ik volgde, waren bij mij en de verstandelijke, snelle, prestatiegerichte wereld op de achtergrond geraakt. Hierin ontdekte ik tools in het doorbreken van deze cirkel zodat je zo goed mogelijk tot je recht komt, ontdekt en bezig bent met de dingen die je waardevol vindt en je drijven.

De geest was uit de fles en ik werd steeds meer gefascineerd hoe veranderprocessen te bewerkstelligen  om te kunnen leven naar mijn kernwaarden en principes. Als vanzelf ging en ga ik op zoek naar wijsheid voor persoonlijk groei via het lichaam, gericht op verdieping om meer te leven vanuit je eigen ‘ natuurlijke spontane krachtstaat’. Op weg naar een leefwereld waarin ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en vanuit volle potentie, vitaliteit en liefde samen

Kennis, Tools & begeleiding

Samenwerking & groei

Ik werk met kennis en tools uit de nieuwe wetenschap, die zich beweegt tussen allerlei werelden; van alternatief tot traditioneel, spiritueel, psychologisch, modern en oeroud verpakt in 10 krachtige elementen voor groei. 

Lichaamswijsheid en gevoelsleven als dé sleutel

Oprichter Vrijmaker Company

Anneloes Kokje- van Mensvoort  (42 jaar) een ‘normale’ hardwerkende gedreven vrouw, met een holistische visie. Een positieve verandercoach, maar vooral gewoon moeder, vriendin, werknemer en mens met gevoelens en daily struggels. Steeds bewegend om eigen en andermans kracht vrij te maken en flexibel te leren dealen met dagelijkse gevoelens om maximaal zichzelf te kunnen zijn en in eigen kracht te komen én hiermee kinderen en generaties na ons. Om vandaar uit gefocust het leven vorm te geven, naar eigen wensen, waarden en dromen. Gedreven en gefascineerd in het creëren van veranderprocessen & bewustwording in de mens die tegen hun grenzen van comfortzone aanlopen, door stap voor stap te leren, te groeien en te onderzoeken wat werkt. 20 jaar multidisciplinair werkzaam als ergotherapeut (HBO), Mindfulnesstrainer, ACT trainer zowel individueel als in groepen, in de complexe revalidatiegeneeskunde. Binnen haar eigen bedrijf werkzaam als register lichaamsgericht coach, ACT trainer, Mindfulness trainer, Adem- en systemisch coach en IEMT Practioner. Vrijmaker Company werkt samen met high professionals om haar missie te bereiken. 

Wil jij ook een nieuwe liefdevollere wereld creëren ? 

Lichaamswijsheid - gevoelsleven - overleefstructuren en eigenliefde als dé sleutels

Why ?

Ik voel, weet en geloof dat iedereen in staat is om meer naar zijn waarden en verlangens te leven. Dat je spelregels kan leren om vitaler oud te worden, je duurzamer met vertrouwen en een rustige mind kan leven. Dat je je ‘struggles’ op je pad kan om buigen en je energie weer kan stromen. Dat we de cirkel kunnen doorbreken van emoties en gedachten zoals onzekerheid, schuldgevoel, frustraties en het gevoel het steeds niet goed te doen. Dat lichamelijke klachten kunnen verminderen door minder spanning en meer liefde voor onszelf. Dat we met meer balans, flexibiliteit, plezier en liefde  kunnen (samen)leven. Dat dit samen gaat met bewust worden van jezelf, de weg naar binnen. Dat we dit niet geleerd hebben maar wel kunnen leren.  Dat we hier zelf verantwoordelijkheid voor moeten nemen. Ieder voor zich en samen met elkaar. Ik wil dat héél de wereld leert om contact met de kracht en het vermogen van je lichaam net zo normaal gaat vinden als tandenpoetsen.

Deze website is er om jouw te inspireren en effectieve tools aan te reiken zodat je duurzaam je leven kan leiden in balans en je zelf doeltreffender kan omgaan met jouw ‘struggles’ op je weg en je een boost aan vertrouwen en rust ervaart op jouw pad vooruit. 

Ik besef me heel goed dat er geen universele methodes zijn om te groeien. Er zijn verschillende wegen en manieren die voor iedere persoon op zijn eigen manier werkt naar beweging en verandering. Jij kan kiezen om het anders te doen en daarin verantwoordelijkheid nemen voor jouw gevoelens op jouw manier, daar ligt wel een sleutel.

Vrijmaker COmpany

'It's aligning your innerspiritual life with your outherlife'

Neem contact met me op door dit formulier in te vullen

Heb je een vraag of wil je meteen een afspraak plannen?

Ontdek hoe je jouw 'krachtstaat 'verhoogd

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches