Welkom video

cropped-logo.jpg
Video

Van start

Wat geweldig dat je hier bent ! Dat je het vertrouwen hebt om mijn inspiratie en energie tot je te nemen. Dat je bereidt en klaar bent om verder te gaan met investeren en tijd nemen voor jezelf. Dat je ervaringsgericht wilt werken en je je eigen ontdekkingsreis (verder) aangaat. Misschien ervaar je  op dit moment kleine struggels , grote struggels of loopt het op dit moment eigenlijk allemaal op rolletjes en wil je gewoon zorgen dat het blijft stromen in jezelf.

Mijn insteek is je aanleren van een gezonde gewoonten, zelfonderzoek  ofwel innersience ( waar de hele training op gebaseerd is, werken met je gevoelssystemen) en trainen van gezond gedrag. Je leren eigen verantwoordelijkheid te nemen en je niet afhankelijk te maken van vele experts. Dit is vaak heilzamer en duurzamer dan korte termijn oplossingen van buitenaf en maakt je minder afhankelijk. Het is verleidelijk om verantwoordelijkheid af te schuiven omdat we het immers zo druk hebben allemaal en geen tijd vinden voor leefstijlverandering, die nu eenmaal inspanning vergen.

 

Ik wil nog benoemen dat ik niet pleit dat outersience bij het zoeken naar oplossingen bij onze ‘struggles’  niet werkzaam zijn. Ik richt me echter op innersience en geloof er sterk in dat hier veel te halen valt. Hoop dat je geniet van je reis ! Stel gerust je vragen…ook dat brengt energie in beweging. 

Liefs, Anneloes van Vrijmaker Company

Ps stel je vragen aan mij dan kan ik met je meekijken en meevoelen, samen staan we sterker !

 

Waar vecht jij tegen ? 

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders