Opdracht: als er een straat naar je genoemd werd

Opdracht

Als er een straat naar jouw vernoemd werd

Er zijn straten vernoemd naar mensen die ergens aan herinnerd worden. Zoals Anne Frank.  Zij was het meisje dat wereldberoemd is geworden met het dagboek dat ze schreef tijdens de 2e wereldoorlog.

Stel je nou eens voor dat er een straat naar jou vernoemd zou worden. Stel je het echt even voor. Doe je ogen maar even dicht en verbind jezelf met je bewuste Ik. Wat hoop je dat er over je gezegd zal worden over een groot aantal jaar? Zeggen de mensen die jou kennen of kenden dan: ja dat is zij die dit en dat deed? Wat vertellen ze dan? Schrijf het op. Dit gaat niet over je ego. Mijn doel is dat je nog helderder krijgt wat jij wilt.

Toen ik 2 jaar geleden stilstond kwam in mij plots de naam Vrijmaker Company op. Waarin voor mij helder werd dat ik naar mijn waarden geleefd wil hebben door een bijdrage te leveren aan het vrij maken van energie middels bewustzijnsverhoging waarbij ik dat graag doe in verbinding met anderen. Energie vrijmaken zodat  iedereen ( zoals ook mijn kinderen ) kan bewegen naar gelukkige, liefdevolle, gezonde en verantwoordelijke personen op deze aarde.  Wat wordt er over jou verteld?

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches