Meditatie : Kennismaking met een transformerende meditatie - Vrijmaker Company

Meditatie : Kennismaking met een transformerende meditatie

Video

Kennismaken met een transformatietool :werken met je Bewustere Ik en focus op je herinneringen

In deze meditatie en transformatietool maken we gebruik van het onzichtbare klepje van je hoofd waarmee je  energie leert toelaten en je je verbind met je bewuste ik.  Je leert dieper te voelen en kijken naar wat er speelt. Voordat je start met de meditatie luister je eerst naar de bijgevoegde audio om een extra hulpbron in te zetten.

Jij bent niet alleen je ego. Je ego is het mechanisme dat reageert op pijn en gedoe en kent alleen dualiteit: iets is goed of fout, zwart of wit. We ervaren allemaal situaties waar we gewoon niet uitkomen, of je nou boos wordt, jezelf een schop onder de kont geeft, heelt, sessies doet of meer focus zou hebben. In je relatie, in met je familie, in je bedrijf, maar ook met je eigen lijf en jezelf, je kunt de ‘oplossing’ niet vinden. De oplossing is het doorzien van je ego of overleefstructuur en het overstijgen van de dualiteit. Het verlangen wat we allemaal diep in ons voelen, gaat over van de 3e dimensie naar de 5e dimensie gaan. Met de komende modules neem ik je stap voor stap mee zodat je het echt gaat begrijpen en keuzes kunt maken vanuit jouw ware zelf, je natuurlijke staat van zijn. 

Tip: schrijf op wat er door is gekomen na de meditatie. En hiermee bedoel ik alles wat er is. Mocht je voelen iets ‘lukt niet’ , ik voel niks, ik zie niks en je raakt gefrustreerd dan is dát wat er is ! Dus het gaat niet om het resultaat, alles wat er gevoeld werd mag er zijn. En alles wat er is mag je laten zijn, zonder oordeel !

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders