Intro Module Start de weg naar Meesterschap over je gevoel

Video

Welkom bij Module 1

Dank voor je vertrouwen en welkom bij deze Online training op weg naar 100% goed voelen om te kunnen en durven leren om jezelf te zijn in deze tijd waarin we leven.

Super gaaf dat je hier bent en jezelf meer rust en innerlijke kracht gunt. Deze training nodigt jou uit aan een reis te beginnen tot het verlagen van jouw gevoel van onrust en stress en het herwinnen van wat meer gemoedsrust en innerlijke kracht en het vrijmaken van energie om naar eigen waarden te leven.

Onrust, stress of lijden is in de hedendaagse maatschappij niet te vermijden, het is onderdeel van het leven. Af en toe stress is zelfs goed voor ons systeem. Het is een uniek primair fysiologisch proces dat ons helpt en beschermt tegen gevaar en ons zelfs vitaal kan houden. Het probleem is dat we dit systeem te vaak en te lang ‘aanzetten’ en oversturen waardoor we allerlei fysieke en mentale klachten kunnen krijgen. Het kan zijn dat er een duidelijke ‘trigger of aanleiding ’ is voor jou onrust, stress of struggle, maar het kan ook zijn dat je zelf niet zo goed begrijpt waarom jou dit overkomt en waardoor het ontstaat.

Ik voel, weet en geloof erin dat iedereen vroeg of laat ‘struggles’ tegenkomt of ervaart. Dat dit zo menselijk aan ons is. Dat er op de hele wereld niet 1 persoon is die niet zijn of haar eigen versie van ; struggle heeft. Deze ‘strugles’ klein of groot op ons pad herinnert ons eraan dat het leven altijd in beweging is, dat alles waarvan wij denken dat het bestendig is, in feite alleen maar tijdelijk is en voortdurend verandert. Hiertoe behoren onze ideeën, onze meningen, onze relaties, ons werk, onze bezittingen, ons lichaam, creaties enz. De ‘struggles ‘zijn ook om ons heen vaak dus ook goed zichtbaar, je hoeft maar naar het nieuws te luisteren en je ziet dat er een oneindige stroom aan menselijk lijden en ellende in de wereld bestaat waarvan een groot deel door de ene mens of groep aan de andere mens of groep wordt toegebracht. Het is heftig te horen wat er soms gebeurt. En ook welke spanning sommige mensen hebben in hun leven.

Steeds meer mensen besluiten gelukkig doelbewust eigen onrust, stress en emoties beter te begrijpen en onder controle te krijgen middels ons gedrag. Jij hoort hierbij. Je beseft je dat het geen zin heeft te wachten tot een ander de zaken voor jou verbetert. Een dergelijke inzet is des te meer van belang wanneer je chronische klachten hebt naast de normale ‘struggles’ die het leven meebrengt.

We kunnen een stresssituaties of lijden en daaraan gekoppelde stressreacties dus niet altijd ontlopen. Wel kunnen we onze inventiviteit gebruiken om met onrust, de stress en lijden om te leren gaan of de frequentie en heftigheid ervan doen verminderen. Jou gedrag !

Maar hoe vind je meer gemoedsrust ? En kun je snel weer terugkomen in innerlijke rust & kracht ?

Je zult je bewust moeten inspannen om heling en innerlijke rust te vinden. Er bestaan geen medicijnen die je immuun maken voor onrust en/of stress of die op een magische wijze je levensproblemen oplossen om je beter te gaan voelen. Dit betekend dat je moet leren omgaan met de onrust en stress en de emoties die je doen lijden. Dit kost energie en inspanning. 

De tools die ik aanbiedt zijn bedoeld om actief te leren, waarbij we voortbouwen op jou sterke punten. Niet om passief alleen te ontvangen of ter vervanging van een of andere begeleiding of andere vorm van behandeling maar als werkbare aanvulling op dat wat voor jou al wel werkt. Het is voor iedereen , gezond of ziek, die boven zijn beperkingen wil uitreiken en naar een hoger niveau van welbevinden streeft.

 

Tip:  Neem tijd om deze audio en meditaties allemaal te luisteren. Ze sluiten aan op elkaar. Wil je leren leven vanuit je gevoel en écht jezelf durven zijn, zodat je ook gaat doen wat je waardevol vindt? Neem dan de tijd voor jezelf. De weg naar 100% goed voelen is er een om te groeien !

 

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders