Liquid Breath Ademsessie

Verbonden ademhalen

Ademtraining

Wat is een Liquid Breath ademsessie  ?

Een ademtraining helpt je om weer contact te maken met je gevoel en je lichaam. Door de verbonden adem kun je ‘de bevroren delen’ in jezelf ( freeze – system) weer ontdooien, zodat er weer ruimte komt om energie te laten stromen. Het is een diepe detox voor je lichaam. Ademtraining is super krachtig en het kan life changing zijn.

Ademkracht ruimt je stress op

We weten al langer dat stress de oorzaak vormt van 90 % van alle ziektes. Fysiek gezien bestaat stress uit opgehoopte blokkades en afvalstoffen in je cellen (CO2). Hierdoor is er simpelweg minder plaats in de cellen om vitale zuurstof (O2) te kunnen ontvangen. Met de kracht en diepte van de adem kun je 80 % van die afvalstoffen in je cellen zèlf opruimen!

Je ademkracht verdubbelen

Als je deze onbewuste adem bewust leert besturen, kun je ineens moeiteloos 60-70 % van je longcapaciteit gebruiken om te ademen. Dat is niet moeilijk. Iedereen kan het. Je hebt het simpelweg nog niet eerder gedaan. Zo kun je dus in één sessie een ‘life changing’ ervaring opdoen, door je ademcapaciteit te verdubbelen. Life changing, omdat je lichaam via de adem ineens diepliggende toxines en ballast kan loslaten. Dat maakt dat je je licht, sterk, gezond, krachtig en meer gefocust kunt voelen. Je stress zal halveren en je energie verdubbelen. 

Omdat je lichaam via de adem op het diepste niveau blokkades opruimt, kunnen emoties als boosheid, verdriet, diepliggende pijn en angst vrijkomen en zich uiten door bijvoorbeeld schreeuwen, zuchten of huilen. Dat hoeft niet, het kan. Je zult ontdekken dat je adem ‘the Key to Consciousness’ is. 

Advies: plan na een sessie geen intensieve dingen. 

Ervaring en conditie: Voor iedereen. Ervaring met meditatie, ademwerk is niet nodig. Een open mind wel 

Tav. houdingen: Zitten en je ligt gedurende de sessie op een zachte mat. Verder geen fysieke houdingen en inspanning. Je werkt alleen met je adem.

Kleding: het is fijn om tijdens een ademsessie prettige loszittende kleding te dragen

Inhale the good stuff Exhale the bullshit

'The Key to consciousness'

Wat het je oplevert:

Er komt ruimte in jezelf, je energie stroomt

Afvalstoffen, diepliggende toxines en balast loslaten

Stress halveren, energie verdubbelen

Licht, sterk & gezond voelen

Als je voldoende stevigheid voelt in jezelf kun je een gesproken ademmeditatie aanschaffen zodat je ook thuis hiermee aan de slag kan.

Veelgestelde vragen

Je krijgt een factuur toegestuurd na de sessie.

Er bestaat geen vergoeding via de zorgverzekeraar voor body en mind behandeling. Mijn ervaring is dat investeren in jezelf maakt dat je écht kiest voor jezelf en je gedreven bent in je aanpak  en actie wat tot maximale resultaten leidt.

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders