De kunst van Leren Loslaten - Vrijmaker Company

Online cursus "De Kunst van het Loslaten "

Vrijmaker Company in co- creatie met Jan Bommerez

"Het brein herhaalt wat het hart niet kan wissen"

Loslaten is iets wat mensen van nature kunnen, maar vaak verleerd zijn door alle ervaringen in het leven. Je kunt de kunst van het loslaten weer terug krijgen met een beproefde methode die je leert te werken met je bewustzijn en je gevoelslichaam, in plaats van te werken met je drukke geest. Onze blokkades die het loslaten tegenwerken bevinden zich namelijk in het gevoelslichaam. Vanuit deze blokkades is de “bezige overlevingsmind” ontstaan die ons constant in beweging of zelfs in onrust houdt. De methode die we tijdens deze workshop aanleren helpt om deze blokkades op te heffen, zodat de geest weer tot rust kan komen. Met deze methode bereik je veel sneller je doel dan met allerlei mind-technieken. Deelnemers zijn vooral blij met de kracht, de eenvoud en toepasbaarheid van wat ze leren.

Online cursus Leren Loslaten

Alle content van de weekendworkshop
450
147 nu 127,-
  • Aanmelding met kortingscode: vrijmaker20
  • Via Vrijmaker Company nu 20,- korting
  • 33 lessen
  • Beproefde methode
  • Boordevol oefeningen
  • Creëer innerlijke Rust
  • 1 jaar onbeperkt toegang
Populair

Online cursus "de Kunst van het Loslaten"

Wil je ook leren Loslaten ?

Volg de online cursus “De kunst van het loslaten”. De cursus wordt gegeven door Jan Bommerez, ervaringsdeskundige en schrijver van bestsellers als “Minder Moeten Meer FLOW” en “Kun je een rups leren vliegen”.

“De kunst van het loslaten” is een ervaringsgerichte training, ondersteund door sprekend beeldmateriaal. We voeren verschillende oefeningen uit, waarmee je de kunst van het loslaten zelf zult ervaren. Oefeningen die je makkelijk bij jezelf en anderen kunt toepassen.

Geen wachtrijen. Je kunt direct beginnen

Online training

Waarom is het belangrijk dit nu te nemen?

De FLOW-staat is onze natuurlijke staat, dat kun je goed zien bij kinderen. FLOW is een manier van leven waarbij je jezelf helemaal overgeeft aan wat je doet, waarin je constant loslaat en daarom moeiteloos mee kunt stromen met de levensstroom. Dit zorgt volgens FLOW-onderzoeker Mihaly Csikszentmihalyi voor het spontaan verschijnen van plezier en creativiteit in het leven. FLOW is een staat van “no-mind” waarbij je voortdurend het verleden loslaat en het geluk van het moment binnenlaat. Onze oude overlevingshersenen vinden dat echter maar niets. Die willen vasthouden aan het verleden ‘als referentie voor later’. Ze willen ook controle over de stroom. En juist daarom zorgen ze voor stress in ons systeem. Je kunt de levensstroom niet onder controle krijgen. Je kunt alleen managen hoe jij erop reageert (of niet). Dus je gedrag. Dit kun je leren. 

3 Gratis Lessen

Bijna 30 min aan gratis materiaal.

Wie is jan

Wie is Jan Bommerez?


Vlaming van geboorte, nu woonachtig in Californië (USA) en specialist in doorbraak- en transformatieprocessen. In het verleden kwam ik veelal in Nederland voor opdrachten voor KPN, Wessanen, Philips en de Rabobank. Sinds 1978 heb ik duizenden managers en ondernemers getraind. De laatste 7 jaar echter heb ik in Nederland en België vooral workshops gegeven voor particulieren. Bijna 5000 mensen namen er aan deel, vooral wegens de zeer positieve mond tot mond reclame van de deelnemers. De thema’s die ik hierin behandel zijn Leren Loslaten, FLOW en Moeiteloos leren leven.

Wie is Anneloes

Wie is Anneloes van Vrijmaker Company

Vrijmaker Company heeft als missie om je beter tot je recht te laten komen waarin je leert werken met je gevoelslichaam als sleutel tot succes. Dit doe ik in samenwerking met high professionals die dit ondersteunen. Ik volgde meerdere trainingen bij Jan Bommerez en wil de kracht van loslaten mee verder verspreiden over de wereld. Ook in mijn eigen coaching en trainingen biedt ik oefeningen aan gericht op het werken met het gevoelssysteem, leren loslaten, het leren inzetten van eigen lichaamswijsheid en het activeren van levensenergie. Zodat je kan worden wie je wilt zijn en actie gaat zetten naar je waarden.

Betaal veilig via iDeal / bankcontant, keuze tot maand betaling mogelijk 

Starten met de online training

Hoe gaat het in zijn werk?

Je gaat via de knop naar de Website van Jan Bommerez en meldt je aan via de normale link. Je voert de coupon Code in zodat je korting krijgt ! VRIJMAKER20 

De korting zal meteen verrekend worden en krijgt direct na aanmelding toegang tot de 33 lessen.

Je kunt je daarna ook aanmelden voor een besloten facebook groep met gelijkgestemden.

Recente Podcasts

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen

Ontdek hoe je jouw 'krachtstaat 'verhoogd

Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders