Ontdek jouw karakterstructuren & ontwikkelmogelijkheden

Wil je weten welke dominante overleefstructuren jij hebt ? Doe de TEST ! Hoe hoog scoor jij op je overleefstructuur? Van welke eigenschappen heb jij het meeste last en gemak om richting jouw waarden te bewegen? Krijg de test en uitslag via de mail  !  Welke kwaliteiten, beperkingen en leermogelijkheden er liggen voor jouw om vooruit te komen ? Het werkt ook voor jouw kinderen en man heel goed. Welke overlevingsreacties hebben zij? Wat zijn hun valkuilen en kwaliteiten ? Hoe reageren jullie onderling op elkaar ?

steeds Terug naar je 'natuurlijke spontane zelf'

 Het is een WERKMETHODE voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijk ontwikkeling. Als je méér van je karakter (overlevings)structuren begrijpt: 

  • Ben je beter in staat om je eigen gedragspatronen te herkennen maar ook die van je kinderen, man en clienten;
  • Kies je makkelijker voor patronen die je meer van pas komen;
  • Weet je beter wat je nodig hebt ( en de ander ook) ;
  • Kun je dat beter aangeven;
  • En kun je werkbare acties ondernemen om te doen wat je verlangt.

Zicht op je dominante structuren kan als een stap helpen om vrijer in het leven te staan, denk aan meer rust en stevigheid in jezelf,  meer jezelf durven zijn, echt eigen keuzes durven maken, je zorgen en twijfel meer los te kunnen laten en je ongeduld om te buigen naar liefdevol reageren. Het geeft handvatten voor persoonlijke groei

 Een uitgebreid verslag van je structuur mét direct concrete zichtbare acties. Voor 19,-  met GRATIS mogelijkheid tot stellen van vragen 

Voor iedereen die direct karakterstructuren wil leren kennen en wil weten wat NU te doen

Practische werkmethode voor persoonlijke groei

Veel vragen waar je antwoord op kan krijgen:

• Wat voor type ben je ? wat zijn je kwaliteiten en beperkingen ? • Welke emoties spelen in jouw leven een rol?
• Welke patronen en overtuigingen hebben zich ontwikkeld en
welke invloed hebben ze nu op je leven • Wat is jouw basisgevoel en basisthema in je leven? 

Krijg zicht op jouw knelgeraakte behoeftes;
Of blijf je vastlopen en rondcirkelen in thema's die maar blijven terugkomen? Of onprettige levenssituaties die zich maar blijven herhalen ?

Leer bij jouw hoogste structuren eigen mentale, fysiek en emotionele kenmerken;
Direct de test en de uitslag in 36 vragen;
Zodat je niet meer hoeft te reageren en doen zoals je nu doet en je concreet weet wat je wél kan doen om een stap te zetten naar jouw verlangen.

Als je beter gedragspatronen herkent kun je er losser van komen en anders op reageren

Leer eigen kwaliteiten, beperkingen & leermogelijkheden ontdekken

Uitslag van de test binnen 24 uur

36 vragen met jouw uitslag in je mailbox. Wat is jouw meest intelligente mechanisme van overleven en wat zijn de ontwikkelmogelijkheden

Meer rust en zelfvertrouwen

Leren je structuur als onderdeel van jezelf te gaan zien. Je krijgt meer keuzevrijheid om anders te gaan reageren.

Mijn problemen konden worden ontrafeld en opgelost.

Anneloes heb ik ervaren als een liefdevolle vrouw met een groot invoelingsvermogen en met veel geduld. Hierdoor voelde ik de ruimte om samen met Anneloes mijn hulpvraag met problemen te ontvouwen en te ontrafelen waardoor het aangekeken kon worden en zich kon oplossen, passend bij wie ik ben.

Ik had nooit gedacht echte rust te kunnen vinden en ervaren.

Je hebt de gave om mensen te zien en precies aan te voelen wat nodig is op het juiste moment. Je hebt me kracht en zelfvertrouwen gegeven om te durven kiezen voor mijzelf en los te laten wat je toch niet kunt veranderen. Hier en nu, dat is de echte sleutel.

Ruimte om naar álle facetten van jezelf te kijken Anneloes kan je op een liefdevolle manier een spiegel voor houden. Door aanwezigheid en zachte aanmoediging ontstaat er ruimte om naar alle facetten van jezelf te kijken.

Vanuit mijn kracht naar buiten treden

Je hebt me geholpen weer op de juiste weg te komen, door deze mezelf te laten inzien.
Mijn eigen lichaamswijsheid te gaan gebruiken. Vanuit mijn kracht ook naar buiten te treden en me te gaan uiten. Ik leerde accepteren en dat maakte me heel.

Je wil weten welke structuren jouw domineren en snel en concreet zien wat je kan doen

Voor vrouwen

Je wilt van de levensfase werk en gezin een liefdevolle tijd maken. Het lukt je nog niet altijd om op te merken in welk patroon je zit en anders te reageren. Situaties blijven zich maar herhalen. Je wil vooruit en losser komen van je automatische patroon. Dat wat je al geprobeerd hebt mag aangevuld met nieuwe inzichten. Je staat open voor deze werkmethode.

Resultaat

Je wil snel overzicht in jouw dominante overleefstructuren met advies over jouw ontwikkelmogelijkheden. Iedere stap draagt bij aan meer inzicht in jezelf en deze test geeft concrete handvatten om meer te bewegen naar innerlijk vertrouwen en rust.

Keuzevrijheid

Inzicht in jouw dominante structuur en deze leren zien als onderdeel van jezelf. Meer vrijheid om anders te reageren. Een fijnere gezinsdynamiek.

Overleefstructuur en ontwikkelstappen

TEST NU DIRECT

Overleefstructuur & zie jouw Groei in 1 overzicht

19,-

Anneloes Kokje- van Mensvoort  (45 jaar) een ‘normale hardwerkende ‘ vrouw, getrouwd, moeder van 2 kinderen werknemer, vriendin en baasje van hond Mus. Steeds bewegend om eigen en andermans kracht vrij te maken en flexibel te dealen met dagelijkse gevoelens &  emoties om steeds opnieuw maximaal zichzelf te zijn en vandaar uit het leven vorm te geven, naar eigen wensen, waarden en dromen. De werkmethode van karakterstructuren geeft snel inzicht, informatie en bewustwording waar jezelf óf een ander tegen de grens van comfortzone aanloopt. 20 jaar werkzaam als ergotherapeut (HBO), – ACT, Mindfulness en IEMT trainer, register lichaamsgericht coach, adem- en systemisch coach (post HBO)

Anneloes Kokjé - van Mensvoort
Gevoelstrainer
Scroll naar top
Vrijmaker Company draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders